Vakantiehuisjes

In ons gastenverblijf hebben wij drie sfeervolle vakantiehuisjes, lodges. 

Twee lodges zijn gelegen aan de achterzijde van de boerderij, bij de openstaande baander deuren en de derde lodge in het vrijstaande bijgebouw.  Alle drie de vakantiehuisjes, boerderijlodges, hebben hun eigen entree. 

De lodges zijn geschikt tot 4 personen, met volop privacy en voorzien van alle mogelijke luxe. 

Alle lodges hebben een woon-/eetkamer met keuken ( vaatwasser, magnetron/oven, gaskookplaat, koelkast) en een ruime slaapkamer. De luxe badkamers hebben een regendouche en bad of infrarood sauna.

Voor een derde of vierde gast in de lodge is er een slaapplek in de, aan de eisen van deze tijd aangepaste, knusse bedstee. 

Iedere lodge heeft zijn eigen terras. Verder is het mogelijk om in de boomgaard lekker te relaxen of onder de overkapping.

boomgaard

Naast de boerderij is een nieuwe rietgedekte schuur gebouwd in Drentse stijl. Op authentieke wijze zijn de houten gebinten gemaakt en is de voorzijde voorzien van een traditioneel rietvlechtwerk. In deze schuur is er ruimte om de ( elektrische) fiets te plaatsen.

In de boomgaard met fruitbomen staat een trampoline en is het mogelijk een partijtje te voetballen. In de grote schuur staat een tafeltennis en tafelvoetbal. En in de nabijheid van het gastenverblijf is een leuk speeltuintje voor kinderen.

boomgaard

Bij de renovatie van de boerderij in 2012 zijn zoveel mogelijk karakteristieke elementen bewaard gebleven of in ere hersteld. ( gebinten, stalraampjes, bedstee..)

Ons gastenverblijf is gelegen in Lhee een authentiek plaatsje bij Dwingeloo. Lhee heeft nog vele oude boerderijen, de meeste boerderijen zijn inmiddels gerestaureerd.

Tegenover het gastenverblijf beginnen de bossen en heide van het Nationaal park Dwingelderveld.